петък, 22 април 2011 г.

"НАЧАЛО" Николай Ангелов - Гари 28. Април - 17. Май. 2011 г.

След изключителната изложба "НОВ ЖИВОТ" в Галерия ПАРИЖ , художникът Николай Ангелов гостува на 28. Април. 2011 г. с експозицията "НАЧАЛО" в пространството на Галерия БЯЛА ЗОНА. Авторът е роден 1978 г. Завършва с магистърска степен ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" със специалност "Скулптура", но работи активно и в областта на живописта. Неговите творби са характерни с много специфичен романтичен и модерен почерк.

Имената на двете последователни изложби са породени от чудото на самото съществуване, а именно появата на нов живот в едно младо семейство. Вълнуващата среща на земното и небесното. Начало изпълнено с трепетно очакване, надежда и любов. Таинството което докосва най съкровенните кътчета на човешката същност. В екпозицията, както казват от Галерия ПАРИЖ, авторът споделя своите съкровенни чувства на млад баща и ни въвежда в един много специфичен вътрешен диалог докосвайки детското в нас. Онова неуморимо и понякога позабравено дете, което неизменно обитава всяко сърце.

Гари е автор, който тепърва ще налага името си и ще търси своят път в пъстрото многолико и мултикултурно арт пространство. Галерия БЯЛА ЗОНА с радост застава зад безспорният талант с пожеланието всяка крачка в света на изкуството да бъде извървяна със съзнанието за значимостта на новото начало.

Екпозицията ще бъде на разположение на ценителите на изобразителното изкуство до 17. Май. 2011 г.